Skip to main content

Tsjechische culturele middag op 11 oktober in de Baerne

De stedenband bestaat 25 jaar. We viereen dat met een cultureel feestje. Op zondag 11 oktober om 15.00 uur start een programma met wervelende Tsjechisch culturele activiteiten in de theaterzaal van de Baerne, Buitenlandse Baan 1 te Barendrecht.Wethouder Ingeborg Monhemius opent de middag.

In een afwisselend programma van twee uur treden op: Martin Soeters die met poppen de functie van het poppentheater laat zien, Jo Polak presenteert  wat er aan cultuur te beleven is in Louny, Dennis Smit (singer songwriter) geeft met liedjes een impressie van TsjechiĆ« en de stedenband, Maria de Ridder en Huub Nijs spelen op de vleugel Tsjechische pianowerken, Edgar de Bruin (vertaler Tsjechische literatuur) neemt u mee in de Tsjechische literatuur en de bibliotheek laat u boeken van Tsjechische schrijvers en boeken over Louny zien. Voor en na de voorstelling kunt u boeken lenen bij de balie van de bibliotheek.

De stedenband organiseert deze middag samen met ToBe Barendrecht en Bibliotheek Aanzet Barendrecht. U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

 

Raaf en Martin Soeters

Martin Soeters en de Raaf

 

sing a songwriter Dennis Smit

Foto: Marieke Odekerken