Skip to main content

Paasreis naar historische Europese plaatsen

Vrijheid overstijgt nationale grenzen. Dat was 75 jaar geleden zo en dat is nog steeds zo. De Nederlandse vrijheid is nauw verbonden met de Europese vrijheid van de Westerse wereld in het algemeen. Daarom organiseert de “Stichting Stedenband Barendrecht-Louny” met ondersteuning van het “Vier 5 mei Comité” opnieuw een busreis om inwoners van Barendrecht kennis te laten maken met de vrijheid in andere Europese landen. En om zo te beseffen hoe zeer we anderen nodig hebben om ook onze vrijheid te kunnen beleven. We bezoeken Dresden, Praag, Lidice, Thersienstadt en we bezoeken onze partner Louny.

Klik op programma of op reisbeschrijving voor meer informatie.

Klik op inschrijven als u zich wilt aanmelden voor de Paasreis.

Het document dat zich opent is niet het formulier waarin u de gegevens kunt typen. Druk op downloaden, plaatje met pijltje, rechtboven in het scherm en open daarna het formulier met Adobe Acrobat Reader. In deze versie kunt u typen en als het formulier ingevuld kunt u het per email versturen.De adressen waar het naar toegaat openen zich automatisch. Mocht dit niet lukken stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om een inschrijformulier

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Coby van der Schee (0180-615295) of Anke van den Boogert (06-55570435) of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 75 jaar

 

Dresden PraagLidice

    Dresden               Praag                   Lidice